Houd contact met je hond

2023za21jan10:0010:45ADC Aan de Wandel 2023Open voor inschrijving10:00 – 10:45 Kosten: € 65,00

Dagen
Uren
Minuten
U kunt zich niet meer inschrijven voor deze cursus.

ADC Aan de Wandel

Heb je een hond die trekt aan de lijn? Of gebruikt hij zijn neus als een stofzuiger? Zit hij snel hoog in zijn energie bij het zien van andere honden, auto’s, fietsen, veel mensen, katten of andere prikkels? De cursus Aan de Wandel is voor eigenaren die van alles hebben geprobeerd om hun hond netjes naast zich laten te lopen. Maar die blijven worstelen met het contact krijgen en houden met hun hond tijdens de wandeling.

De eerste twee keren oefenen we op het trainingsveld van Active Dog Care om de aandacht van je hond vast te houden. Je zult merken dat het tussen de medecursisten steeds beter zal lukken om de aandacht van je hond vast te houden. In les 3, 4 en 5 zoeken we de prikkels op. Tijdens deze lessen spreken we af op verschillende locaties.

Ben je bereid om te kijken naar je manier van begeleiden? Ga dan de uitdaging aan en geef je op voor deze nieuwe cursus.

Let op! Deze cursus is niet bedoeld voor honden die uitvallen naar andere honden en/of mensen. De eigenaren van reactieve honden raden we aan om de cursus Zorgeloos Wandelen te volgen.