ADC TEAM

Sabrina Jongst

Gezien mijn interesse en gedrevenheid om iets te gaan ondernemen met dieren en voornamelijk met honden ben ik sinds kort gestart met een online cursus, om straks als kynologisch instructeur aan de slag te gaan. Op dit moment werk ik 32 uur als medisch secretaresse bij een oogheelkunde kliniek.
 
Door mijn enthousiasme in de interactie met honden, merk ik dat honden snel op mij afgaan en ik snel een band met ze opbouw. Wat ik erg belangrijk vind is dat mens en dier de juiste zorg krijgt en ook verdiend. 
 
Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden en ik heb daardoor ook veel liefde voor honden gekregen. Ik weet hoeveel meerwaarde het hebben van een hond kan hebben en vind het dan zelf ook belangrijk dat een hond op de juiste manier wordt benaderd. Daarom hoop ik de juiste adviezen te kunnen geven tijdens de trainingen zodat u thuis de handvatten die ik aanreik kan meenemen in de dagelijkse opvoeding.
 
 
Lezing gevolgd ‘Hoe ga je om met een angstige/onzekere hond van Monique Bladder. Ik hoop u snel te zien tijdens de lessen. Op naar vooral leerzame maar ook leuke lessen!