Puppy Crèche

OPENINGSTIJDEN voor ADC-klanten:
Maandag t/m vrijdag
07.00 – 18.00 uur

 Brengen: tussen 07.00 en 9.00 uur
Halen: tussen 16.00 en 18.00 uur
Uitzonderingen: in overleg

Fitness: woensdag & vrijdag
Opvoedservice: woensdag
Introductie: woensdag & vrijdag

Het opvoeden van pups en jonge honden vraagt een andere aanpak dan volwassen honden. Er is een andere structuur nodig en deze levensfase vraagt vanzelfsprekend om meer begeleiding. Ze moeten nog zoveel leren en daarbij  helpen wij graag.

Opvang van puppy’s en jonge honden is dan ook een speciale service, omdat deze een extra zorg nodig hebben. Denk hierbij aan meer rust, regelmaat en begeleiding in de roedel. Ook hierbij is voorkomen onze prioriteit. We letten continu op hoe het met de hond gaat, dat hij niet te veel beweging krijgt en zich veilig voelt binnen de roedel.

Wij zorgen er samen met u voor dat de jonge hond uiteindelijk een stabiele volwassen hond gaat worden waar de gezinsleden nog veel plezier mee zullen beleven.

Tijdens de dag vangen wij maximaal 6 pups op met alle verzorging, liefde en aandacht die nodig is tijdens deze belangrijke en vormende periode in het leven van uw hond. Uiteraard zijn voor de pups genoeg mogelijkheden om ze te laten rusten, nadat ze de nodige indrukken en sociale en fysieke beweging hebben gehad in de roedel.

Uiteraard hebben we eerst een kennismakingsgesprek zodat u weet waar uw pup terecht komt en u kunt aangeven wat de specifieke eigenschappen, het karakter en de gezondheid van uw pup zijn. Maar wilt u dat wij ook uw pup mee gaan opvoeden naar uw regels en wetten, dan zou ik zeker een kijkje nemen bij de Opvoedservice.

Sluit Menu
X
X