Komt uw hond onmiddellijk

2021di18mei15:00ADC Hier Kom cursus 2021 blok 2Vrij inschrijven15:00 Kosten: € 75,00

Dagen
Uren
Minuten
U kunt zich niet meer inschrijven voor deze cursus.

Voorjaar 2021

Theorieles
Praktijklessen

Instructeurs:
José Stienstra

Hier Kom Cursus

Heb je weleens hoofdzorgen gehad dat je hond ervan doorgaat, een hele drukke straat op, achter de reeën aan, met andere honden meeloop? Het belangrijkste wat je hond dan moet hebben geleerd, is HIERKOMEN wanneer jij het zegt.

Hoe zo HIER? Waarom is dat commando nu zo moeilijk voor je hond?

Je hond verstaat geen Nederlands, wel kan je hem leren om een commando te koppelen aan een actie die hij moet uitvoeren, dus of je nu: “Kom, kom, kom , Hiiiiiiiiiieeeeeeeer, Nu Komen, of blauwe potlood roept, als hij nooit heeft geleerd wat dat betekend kan je schreeuwen tot je een ons weegt, dat leuke teefje, die spannende bal, of die dode rotte vogel, is dan toch echt veel interessanter dan dat boze baasje, je hebt nog de meeste kans dat je hond achter je aankomt als jij wegrent.

Daarom bieden wij in ons pakket deze workshop aan. Handvaten, tips, en oefeningen, die erop gericht zijn om je hond snel en doeltreffend hier komt onder alle omstandigheden. Het uiteindelijke doel zal zijn onder alle afleidende omstandigheden je hond naar jou toe zal komen als je 1 keer hier roept.

Hoe gaan we dit doen?

Door allerlei positieve oefeningen waarbij de eigenaar het belangrijkste wordt gemaakt. Waardevoller dan al het andere in de wereld. We gaan werken met voer en spel zonder correcties.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor alle rassen en alle leeftijden. Resultaat bereik je natuurlijk niet na een paar lessen bijwonen, thuis oefenen is wel vereist. Maar de cursus is zo opgesteld dat de oefeningen makkelijk te doen zijn en niet veel tijd kosten. Deze cursus is gebaseerd op de Recallers trainingen van Susan Garett.

Hondenschool puppycursus

Leermethode

Wat is nodig tijdens de les

X
X