Lijkt zorgeloos wandelen een IDEAAL?

Komt onderstaande je bekend voor:

 


Is uw hond angstig tegenover mensen?

Is uw hond angstig tegenover honden?

Is uw hond reactief tegen mensen?

Is uw hond reactief tegen honden?

Is uw hond onzeker op straat?

Is wandelen geen plezier voor u?

 

Dan is de cursus Zorgeloos Wandelen iets voor u en uw hond. De methode is ontwikkeld door Leslie Mc Devitt (en staat bekend als Control Unleashed). Aangevuld door de ervaring van Karin Roelofsma. Het is in alle situaties toe te passen.

Methode

Tijdens de lessen leert u hoe u met uw hond moeilijke situaties kunt overbruggen. Het ritme van de oefeningen maakt dat uw hond de omgeving onder controle lijkt te hebben. Dit maakt moeilijke situaties zoals hangen in de lijn bij het zien van andere honden (meer) controleerbaar voor de hond en dus ook de geleider.

Voor wie?

Voor iedereen die de focus van zijn hond wil vasthouden in moeilijke of lastige situaties.

Beginners (online) & gevorderden (offline):

U kunt nu direct beginnen met de online cursus van 10 weken. We sturen u een werkboek, lijn en clicker toe, waarna u onmiddellijk aan de slag kan. De trainingsweek begint telkens op maandag. Aan de hand van de weekplanner doet u 10 weken lang 3 maal per dag een oefening van maximaal 5 minuten.

In de praktijkcursus wordt het geleerde binnen een vaste setting verder uitgebouwd. Zodra er meer duidelijk is over de deelname zal het praktijkgedeelte van 5 lessen worden gepland. Dit vindt plaats op het trainingsveld in Hoogkerk.

Wilt u meer weten over deze combicursus?