Exclusieve aandacht tijdens PRIVÉLES

Op afspraak
voor honden van alle leeftijden
maandag overdag en ’s avonds

Kosten
€ 35,00 per 30 minuten
5 lessen voor € 160,00 (binnen 8 weken)

Instructeur:
Jack Stienstra

Privébegeleiding voor pups

(vanaf 8 weken oud)

Als u voor uw pup het beste wenst raden we u aan om te beginnen met enkele privélessen. Elke combinatie (eigenaar/pup) is anders en op deze manier kunt u samen met uw pup wennen aan het terrein, de instructeur en aan de manier van aanleren van gewenst gedrag.

Dit geeft ons bovendien de mogelijkheid om één op één kennis te maken met uw pup en de leermethode af te stemmen op wat uw pup aan kan en aanbiedt. Als uw pup voldoende vertrouwen heeft kunt u op maandagavond instromen in de puppycursus.

Socialisatie

Tijdens privélessen kan zowel aan socialisatie als aan training gewerkt worden. Uw vragen en wensen vormen de leidraad waar we mee zullen werken. Daarnaast zullen we u begeleiden bij de opvoeding van uw pup. Het karakter (temperament) en eventuele rasgebonden eigenschappen vormen hierbij de leidraad.

Begeleiding op maat

Privélessen duren 30 minuten en zijn maatwerk. De pup en geleider krijgen alle aandacht om in rust te wennen en oefeningen aan te leren.

Privétraining voor alle honden

Als u liever niet in groepsverband wilt lessen of wanneer de uren van de groepscursussen u niet goed uitkomen, kunnen privélessen een oplossing bieden.

Wellicht wilt u werken aan een specifieke oefening, of u zit met een bepaald probleem of  probleemgedrag. Privéles is in die gevallen een uitkomst.

Voordelen:

– Individuele, onverdeelde aandacht voor u en uw hond,
– De lessen vinden plaats op het door u gewenste tijdstip.
– De invulling van de lessen wordt in samenspraak met u bepaald. Er wordt gewerkt aan datgene wat voor u het meest van belang is, dus er kan van het lesmateriaal afgeweken worden.
– Daarnaast is de training intensiever, zodat er minder lessen nodig zijn om hetzelfde niveau te bereiken als met een cursus in groepsverband wordt behaald.
– Het tijdstip van de les wordt aan uw wensen aangepast, u zit dus niet vast aan een bepaalde dag en tijdstip.

De privéles duurt 30 minuten. Dit lijkt kort, maar de ervaring leert dat dit meer dan lang genoeg is, omdat de training intensiever is. U wordt van veel informatie voorzien en de hond kan de concentratie ook niet langer vasthouden.

Leermethode

Wat is nodig tijdens de les