ADC Honden Fitness op woensdag & vrijdag

De eigenaren van de fitnesshonden ontvangen een korte video-impressie van de fitnessles.

Vooraf reserveren via MyCare

Fitness is een extra dienst binnen de dagopvang

Fitness voor honden:
Woensdag en vrijdag

Alleen voor dagopvanghonden:
Reserveren via MyCare

Gediplomeerd instructeur: 
José Stienstra

Waarom fitness voor honden?

Lichaamsbewustzijn is goed voor honden van elke leeftijd. Het voorkomt blessures en zorgt voor een betere motoriek. Tijdens de fitness sessies wordt gewerkt aan balans, lenigheid en het sterker maken van spieren.

Daarnaast staat het plezier in het doen van de oefeningen centraal. Dat het aanleren van oefeningen mentaal veel van een hond vraagt wordt vaak onderschat. Variatie, plezier, focus en rust zijn daarom sleutelwoorden tijdens de fitness lessen.

Leermethode

Fitness bij Active Dog Care

Fitness is alleen op woensdag & vrijdag

Gaat uw hond op woensdag en/of vrijdag naar de dagopvang? Dan kunt u ook Fitness sessies boeken voor uw hond. U kunt dit doen in CATEGORIE D in het online reserveringssysteem MyCare.

LET OP: u kunt uw inschrijving in MyCare pas definitief maken, nadat u met uw hond een intake heeft gehad op de locatie van Active Dog Care. Als de intake goed is verlopen probeert Active Dog Care uw inschrijving binnen 24 uren te activeren.

Pas als u aan alle voorwaarden heeft voldaan (zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden) kunt u afspraken inplannen voor uw hond.