Trainingsveld hondenschool Active Dog Care in Groningen

Het begint met een goede BASIS

8 lessen binnen 10 lesweken voor €118,00.
U mag 2 keer afwezig (gemiste lessen kunt u binnen 10 weken inhalen). 
Na 8 lessen of na 10 lesweken beëindigt de cursus automatisch).

Door ons systeem van instromen, doorstromen en uitstromen bestaat de kans dat u niet 8 lessen lang in dezelfde groep, bij dezelfde instructeur of op hetzelfde tijdstip bent ingedeeld. 

Waarom een basiscursus?

Bij Active Dog Care begrijpen we dat u uw hond de beste start wilt geven. Het is uw taak om uw hond zo goed mogelijk voor te bereiden op de moderne maatschappij. Hier kunt u het beste zo vroeg mogelijk mee beginnen.

Per ras zijn er dingen waar u bij de opvoeding extra op moet letten. Het team van Active Dog Care kan u hierbij helpen.

Signalen lezen

Iedereen wenst een vrolijke, gehoorzame huishond. Om dit te bereiken moet u zich inleven in de taal van uw hond. Pas als u de signalen van uw hond herkent en begrijpt, kunt u hem duidelijk maken wat u van hem verwacht.

Uitbreiding van de basiscommando’s

Tijdens deze cursus gaan we de basiscommando’s die uw hond tijdens de puppycursus heeft geleerd bekrachtigen en verder uitbreiden. Met plezier en vanuit vertrouwen nieuwe dingen leren vormt ook binnen Gehoorzaamheid Basis een rode draad.

 

Soms is er sprake van een aanmeldstop voor nieuwe cursisten

Af en toe kunnen cursisten zich tijdelijk niet aanmelden, doordat de cursus op vol staat. Dit gebeurt als de groepen te groot worden.

Volgt u de ADC Puppycursus? Dan kunt u natuurlijk altijd doorstromen. Een eventuele aanmeldstop geldt alleen voor nieuwe cursisten.

Leermethode

Wat is nodig tijdens de les