8 lessen binnen 10 lesweken voor €118,00.
U mag 2 keer afwezig (gemiste lessen kunt u binnen 10 weken inhalen). 
Na 8 lessen of na 10 lesweken beëindigt de cursus automatisch).

Door ons systeem van instromen, doorstromen en uitstromen bestaat de kans dat u niet 8 lessen lang in dezelfde groep, bij dezelfde instructeur of op hetzelfde tijdstip bent ingedeeld. 

Gehoorzaamheid  Gevorderd

Na het afronden van Gehoorzaamheid Basis is uw hond waarschijnlijk nog niet de perfecte huishond. Om dit te bereiken zullen jullie toch moeten blijven oefenen.

Niet alleen om het geleerde te blijven doen, maar ook om de band met uw hond te versterken. Quality time met uw hond is erg belangrijk. Elke dag een beetje oefenen geeft zowel u als uw hond veel voldoening en vooruitgang.

 

Oefening baart kunst

In de curus Gehoorzaamheid Gevorderd is het van belang dat baas en hond elkaar volledig vertrouwen en begrijpen. De oefeningen uit de basiscursus worden verder uitgebreid en de honden leren nieuwe oefeningen:

– Vanuit ontspanning andere honden passeren

– Vanuit ontspanning mensen passeren en ontmoeten

– Zit, Af en Sta

– Hierkomen

– Spelen en terugkomen uit spel

– Omgang tussen eigenaar en hond verfijnen

Deze cursus biedt extra houvast om uw hond goed door de puberteit te loodsen.

 

De fungroep: een mix van gehoorzaamheid, tricks & fun

Elke maandagavond is er om 20.15 een fungroep voor honden die de ADC Gehoorzaamheid Basis en/of ADC Gehoorzaamheid Gevorderd met succes hebben afgerond. Binnen de fungroep is er extra ruimte voor tricks & fun. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan gehoorzaamheid.

Leermethode

Wat is nodig tijdens de les