Trainingsveld hondenschool Active Dog Care in Groningen

Er is niets leuker dan samen LEREN

Elke maandagavond kunt u met de cursus starten

8 lessen binnen 10 lesweken voor €120,00.
Na 8 lessen of na 10 weken eindigt de cursus.
Eisen deelname: Hond 1

Door ons systeem van instromen, doorstromen en uitstromen bestaat de kans dat u niet 8 lessen in dezelfde groep of op hetzelfde tijdstip bent ingedeeld. 

Waarom de vervolgcursus HOND 2?

Na het afronden van Hond 1 is uw hond waarschijnlijk nog geen ‘perfecte’ huishond. Om het geleerde te behouden zullen jullie moeten blijven oefenen.

Samen trainen komt de band met uw hond alleen maar ten goede. Quality time met uw hond is erg belangrijk. Elke dag een beetje oefenen geeft zowel u als uw hond veel voldoening. In de cursus Hond 2 is het van belang dat baas en hond elkaar volledig vertrouwen en begrijpen.

Inhoud van de cursus

Tijdens deze vervolgcursus wordt onder andere gewerkt aan:

  • zit – met afleiding en op afstand
  • af – met afleiding, op afstand en uit zicht
  • hier komen met afleiding
  • vooruit sturen over een langere afstand
  • los volgen, wendingen, tempowisselingen en met afleiding

Bij Active Dog Care wordt er binnen de groep individueel gewerkt. Binnen de cursus wordt per hond gekeken wat haalbaar is. Waar mogelijk wordt hier met het samenstellen van de groepen extra rekening mee gehouden. Deze cursus biedt extra houvast om uw hond goed door de puberteit te loodsen.

Hond 3 of Hond 4

Hond 2 al afgerond? Geen probleem, u kunt Hond 2 meerdere malen volgen. Bij herhaling wordt de cursus gezien als Hond 3 of Hond 4.


Privéles

Is uw hond in de puberteit beland? Of spelen er issues die niet of te kort aan bod komen in de groepsles? Overweeg dan een privéles. Sommige problemen zijn beter op te lossen of te voorkomen met individuele begeleiding.  Nieuwsgierig naar wat we u kunnen bieden? Vraag het uw instructeur of lees er meer over op onze site.

Leermethode

Wat is nodig tijdens de les