Intakegesprek &  introductiedagen

De introductiedag wordt niet standaard op video gezet.

Op dit moment is er beperkt plaats op de woensdag en vrijdag voor pups tot 20 weken. Ten overvloede: Active Dog Care biedt geen nachtopvang of opvang in het weekend.

OPENINGSTIJDEN dagopvang:
Maandag t/m vrijdag 07.00 – 18.00 uur

 Brengen: tussen 07.00 en 9.00 uur
Halen: tussen 16.00 en 18.00 uur

Fitness: woensdag & vrijdag
Introductie: bij uitzondering

Intakegesprek voor pups tot 20 weken

Voordat uw pup bij ons naar de dagopvang kan moet u eerst een afspraak maken voor een intakegesprek.

U krijgt dan een uitleg over de dagopvang, de regels en we geven u een korte rondleiding, zodat u een goed beeld krijgt van de locatie.

ADC hondenopvang kast

Introductiedagen op woensdag

Als u na de intake een goed gevoel heeft over onze opvang is het mogelijk om uw hond tijdens twee introductiedagen te laten meedraaien.

Voor zowel uw hond als de andere honden is het van groot belang dat uw hond goed functioneert binnen de bestaande roedel. Dit betekent dat we uw hond de routine van de dagopvang gaan bijbrengen.

De video’s geven een goede indruk van wat we uw hond tijdens de introductiedagen één op één bijbrengen. Daarnaast maakt uw hond onder begeleiding kennis met de andere honden in de roedel.

Tijdens deze twee dagen kijken we hoe uw hond zich gedraagt en of hij sociaal en ontspannen is. Onze dagopvang is een oppascentrum voor huishonden die goed gedijen binnen onze routine en die met plezier naar de dagopvang gaan. Wij zijn geen opvoedcentrum en wijzen honden die hun draai binnen de roedel (naar verwachting) niet vinden daarom af.

Giardiatest verplicht

Vóórdat een pup naar de introductiedag mag komen is het verplicht om een Giardiatest te doen en met ons te overleggen. Eventueel kunt u een thuistest bij Active Dog Care aanschaffen.

Intake op afspraak

LET OP: u kunt uw inschrijving in MyCare pas definitief maken, nadat u met uw hond een intake heeft gehad op de locatie van Active Dog Care. Als de intake goed is verlopen probeert Active Dog Care uw inschrijving binnen 24 uren te activeren.

Pas als u aan alle voorwaarden heeft voldaan (zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden) kunt u afspraken inplannen voor uw hond.