Intakegesprek &  introductiedagen

De introductiedag wordt niet standaard op video gezet.

Op dit moment nemen wij geen nieuwe honden aan. Zodra er weer ruimte is vermelden wij dit op de site en op Facebook.
Ten overvloede: Acttive Dog Care biedt geen nachtopvang of opvang in het weekend.

OPENINGSTIJDEN dagopvang:
Maandag t/m vrijdag 07.00 – 18.00 uur

 Brengen: tussen 07.00 en 9.00 uur
Halen: tussen 16.00 en 18.00 uur

Fitness: woensdag & vrijdag
Introductie: op dit moment niet

Intakegesprek - woensdag of vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur

Voordat uw hond bij ons naar de dagopvang kan moet u eerst een afspraak maken voor een intakegesprek.

U krijgt dan een uitleg over de dagopvang, de regels en we geven u een korte rondleiding, zodat u een goed beeld krijgt van de locatie.

ADC hondenopvang kast

Introductie

Als u na de intake een goed gevoel heeft over onze opvang is het mogelijk om uw hond tijdens twee introductiedagen te laten meedraaien.

Voor zowel uw hond als de andere honden is het van groot belang dat uw hond goed functioneert binnen de bestaande roedel. Dit betekent dat we uw hond de routine van de dagopvang gaan bijbrengen.

De video’s geven een goede indruk van wat we uw hond tijdens de introductiedagen één op één bijbrengen. Daarnaast maakt uw hond onder begeleiding kennis met de andere honden in de roedel.

Tijdens deze twee dagen kijken we hoe uw hond zich gedraagt en of hij sociaal en ontspannen is. Onze dagopvang is een oppascentrum voor huishonden die goed gedijen binnen onze routine en die met plezier naar de dagopvang gaan. Wij zijn geen opvoedcentrum en wijzen honden die hun draai binnen de roedel (naar verwachting) niet vinden daarom af.

Intake op woensdag of vrijdag

LET OP: u kunt uw inschrijving in MyCare pas definitief maken, nadat u met uw hond een intake heeft gehad op de locatie van Active Dog Care. Als de intake goed is verlopen probeert Active Dog Care uw inschrijving binnen 24 uren te activeren.

Pas als u aan alle voorwaarden heeft voldaan (zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden) kunt u afspraken inplannen voor uw hond.