Opvoedservice op woensdag

Vooraf reserveren via MyCare

Opvoedservice is een extra dienst van de dagopvang

Waarom opvoedservice voor uw pup of jonge hond?

Naast het socialiseren met soortgenoten van verschillende leeftijden in de dagopvang, gaan we in de opvoedservice individueel met uw pup aan de slag. Bij deze individuele basisopvoeding hanteren we de volgende leerdoelen:

  • Wandelen zonder trekken
  • Omgaan met mensen op straat
  • Omgaan met omgevingsprikkels
  • Het bijbrengen van de basiscommando’s: zit, af en hier komen
  • Het makkelijk om- en afdoen van halsband of tuig
  • Bench training
  • Niet opspringen

Deze leerdoelen vormen een goede basis voor een fijne en sociale gezinshond. Het aanleren ervan kost alleen veel tijd en energie binnen het eerste levensjaar. In de fase van pup tot jonge hond wordt de belangrijkst basis gelegd. Daarom is juist deze periode perfect om in de opvoeding van uw jonge hond te investeren.

Wie doet dit?

Jack Stienstra, één van onze werknemers die met hart en ziel het trainen van honden op zich neemt. Hij is er van overtuigd dat een goed fundament de basis is voor de hond zijn hele leven.

Jack is uitermate geschikt voor deze opvoeding vanwege zijn wil om het beste uit een hond te halen en deze met geduld, positieve consequente benadering en in stappen aanleren van oefeningen zijn doel te bereiken. Een hond trainen is een levenswijze voor hem, waarom niet door één die er zijn passie in kwijt kan om voor u een goede basis te leggen voor u en uw hond zijn verdere toekomst. Naast dat Jack heel erg gepassioneerd is, raad ik u aan om via deze link eens naar zijn CV te kijken.

Training

De training wordt vanuit moderne trainingen opgepakt, waarbij we naar de beste weg voor uw hond gaan zoeken. Zoals hondentraining hoort te zijn, leiden er meerdere wegen naar Rome, hiervoor stemmen we een specifiek trainingsprogramma af voor uw hond.

In de Training nemen we mee wat u graag wenst aan specifieke leerdoelen voor de hond, naast ons standaard aanbod van leerdoelen (zie bovenstaande opsommingen).

Afhankelijk van uw wensen is het raadzaam om 2 dagen per week uw hond bij ons te brengen en om 1 privé les per week om uw de vaardigheden aan te leren hoe u het beste om kunt gaan met de geleerde stof aan uw hond.

De trainingen worden geëvalueerd en in overleg met eigenaar bijgesteld om max. resultaten te behalen door de betreffend instructeur.

Kosten ADC opvoedservice

1 strip          € 63

10 strippen   € 555

20 strippen     € 1.095

30 strippen    € 1.620

Privéles: 30 minuten à € 30.00

Opvoedservice op woensdag

Gaat uw hond op woensdag naar de dagopvang? Dan kunt u uw hond ook inschrijven voor de ADC Opvoedservice. U kunt dit doen in CATEGORIE C in het online reserveringssysteem MyCare.

LET OP: u kunt uw inschrijving in MyCare pas definitief maken, nadat u met uw hond een intake heeft gehad op de locatie van Active Dog Care. Als de intake goed is verlopen probeert Active Dog Care uw inschrijving binnen 24 uren te activeren.

Pas als u aan alle voorwaarden heeft voldaan (zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden) kunt u afspraken inplannen voor uw hond.

Sluit Menu
X
X