Trainingsveld hondenschool Active Dog Care in Groningen

Ervaringen van ADC-cursisten

Iris KoekkoekBazin van Nova
Lees verder
Samen met mijn labradoodle pup Nova ben ik hier begonnen met puppycursus. Ontzettend goede begeleiding op het niveau waar jij en je hond aan toe zijn. Zeeeeer tevreden en zie er naar uit om verder te trainen!
Iris van HouwelingenBazin van Yoshi
Lees verder
Recent met de pup begonnen bij ADC voor opvang en scholing, en nu al zeer positief over. Personeel is uiterst begaan met de dieren en koppelt met filmpjes terug wat de pup heeft geleerd tijdens de introductiecursus voor opvang. Hij had het zo naar zijn zin gehad dat ie liever wilde blijven! Cursussen zijn divers voor alle niveaus en in kleine groepjes, waarbij telkens aandacht is voor elk uniek hond-baas koppeltje. Daarnaast heeft ADC voor mij een onverwacht probleem zeer klantvriendelijk opgelost. Hier blijf ik graag naartoe gaan!
Stephanie KooymanBazin van Indy
Lees verder
Met behulp van de zeer kundige medewerkers van Active Dog Care is ons hondje alsnog gesocialiseerd. Ze staan je met raad en daad bij en kunnen je ondersteunen in het (her)opvoeden van een herplaatser. Absoluut een aanrader! Voor de hond is het een groot feest om hier naar toe te mogen!!
Martin JongsmaBaas van Tygo
Lees verder
Zeer deskundig advies en goede begeleiding.
Stefan FeenstraBaas van Ollie
Lees verder
Zeer fijne dagopvang voor honden! Daarnaast een ruim aanbod aan cursussen. Erg fijn.
Ellen LangelandBazin van Skyler
Lees verder
Super leuke en goede hondenschool 😊
Previous
Next