ADC TEAM

Amanda Zuidland

Als instructeur komt mijn passie voor het werken met zowel kinderen als honden goed samen.

Aangezien ik al 11 jaar met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar werk lag het voor de hand om ‘Kind-Hond’-trainingen te ontwikkelen. Kinderen zijn nieuwsgierig, leren snel en zien de hond als trouwe vriend. Om te zorgen voor een gouden combinatie is trainen zinvol.

Tijdens mijn lessen werk ik in kleine groepen, zodat ik de kinderen en honden veel individuele aandacht kan geven. Iedereen kan de trainingen zo ook op eigen niveau volgen.

Naast Kind-Hond-lessen verzorg ik op maandagavond ook gehoorzaamheidstraining jonge honden voor volwassenen. Diversiteit tijdens de lessen vind ik belangrijk. Zowel de praktijk als theorie komen ruimschoots aan bod. Begrijpen is beter begrepen worden. In dit geval dus door de hond.

Met mijn Cane Corso heb ik de nodige trainingen gevolgd (o.a. gehoorzaamheid gevorderd). Inmiddels ben ik begonnen met de opleiding Kynologisch Instructeur via de Martin Gaus Academie.

Over honden raak ik niet snel uitgepraat. Ik hoop u dan ook op het veld te ontmoeten en lekker samen aan de slag te gaan. Ik kijk er naar uit!

Kind & Hond – Angst voor Honden – Puppycursus – Gehoorzaamheid Basis