De dagopvang waar FUN centraal staat

We zijn een dagopvang: in het weekend en na 18.00 uur zijn wij gesloten.
Op dit moment nemen wij geen nieuwe honden aan. We werken niet met wachtlijsten.

OPENINGSTIJDEN voor ADC-klanten:
Maandag t/m vrijdag 07.00 – 18.00 uur

 Brengen: tussen 07.00 en 9.00 uur
Halen: tussen 16.00 en 18.00 uur

Vooraf via MyCare reserveren is vereist

Er worden op dit moment geen nieuwe honden aangenomen.

Waarom hondendagopvang?

Honden zijn echt een onderdeel van het gezin geworden. We laten ze dan ook liever niet een hele dag alleen thuis. Het is een fijne gedachte dat uw hond aandacht en rust krijgt, terwijl u van huis bent.

Bij Active Dog Care zorgen we graag voor uw hond. Onze accommodatie beschikt over:

 • een overdekte ruimte met kennels
 • een ruime P&P (oftewel poep- & plasplaats)
 • ruime speelvelden waar de honden zich heerlijk kunnen uitleven
 • de mogelijkheid tot opvoedservice & fitness
 • een vaste roedel

Met een professioneel team bewaken we de veiligheid en het plezier van iedere hond. Dit is mede de reden dat elke nieuwe hond een intake & twee introductiedagen moet bijwonen om te kijken of hij in de bestaande roedel past.

We bieden geen nachtopvang en zijn in het weekend gesloten.

ADC hondenopvang voerbakken honden

Orde, rust & regelmaat

Bij Active Dog Care zien we streng toe op het bewaren van orde & rust binnen de roedel. Dit doen wij door eenvoudige regels en een vast dagritme te hanteren. Zo creëren we veiligheid voor elke individuele hond binnen de groep.

Honden hebben structuur nodig en vinden het fijn in elkaars gezelschap. Niet alle honden zijn even sociaal, speels of moedig binnen een groep.

Dat uw hond in de dagopvang binnen een gemengde groep honden moet functioneren levert een waardevolle bijdrage aan de opvoeding.

Na een heerlijke dag spelen, ravotten en leren met soortgenoten is uw hond vast moe en voldaan. Het is dan ook waarschijnlijk dat hij bij thuiskomst zijn mand op zoekt om bij te komen van een enerverende dag in de dagopvang.

Roedel in dagopvang voor honden

Aangepast programma voor pups

Voor pups en jonge honden hanteren we in de dagopvang een apart dagprogramma. Op basis van leeftijd, karakter, ontwikkeling en de behoeften van de individuele pup / jonge hond passen we de rustmomenten en begeleiding aan.

Wenst u individuele begeleiding en oog voor de volledige opvoeding? Dan verwijzen we u graag naar de ADC opvoedservice (een extra dienst die we op woensdag aanbieden voor honden in de dagopvang)

FUN voor sociale huishonden

In principe zijn alle rassen welkom. Wel kijken we of nieuwe honden binnen de bestaande roedel passen.

 • hoe is het gedrag naar andere honden?
 • is hij voldoende gesocialiseerd en opgevoed?
Op dit moment is de vraag groter dan het aantal plaatsen dat we kunnen bieden. Daarom laten we momenteel alleen honden die jonger dan 5 maanden zijn toe.
 
Een andere voorwaarde is dat de hond minimaal één keer per week naar de dagopvang komt.
 

Op dit moment is er geen plaats voor nieuwe honden.

Reviews Hondendagopvang

Claudia WeisBazin van Nala
Lees verder
Zijn super, super blij met de opvang. Nala gaat er nu iets meer dan 2 maanden heen en vind het zó leuk. Kwispelend 's ochtends en piepen en heen en weer rennen.. want madame heeft precies door wanneer we die kant op gaan!
Greta SpiekerBazin van Dax
Lees verder
Ben heel erg blij dat Dax hier zo goed zijn plek heeft gevonden! Een super fijne plek om je hond met een vertrouwd gevoel achter te laten. Hond blij, baas blij.
Jack van BeilenBaas van
Lees verder
De hond is altijd blij als ze naar de opvang gaat. Alle honden kunnen hier heerlijk spelen en rennen, ze leren hoe ze zich moeten gedragen in een roedel en ze kunnen alle energie kwijt. Wij hoeven ons tijdens het werk geen zorgen te maken over onze hond met betrekking tot uitgaan, eten en geblaf. De hondenopvang is een uitkomst! De begeleiding is fantastisch, geven ons tips en adviezen en helpen bij vragen. Ook bieden ze een groot aantal cursussen aan voor hondenbezitters.
Carmen RademakerBazin van Zuka
Lees verder
Zuka, mijn Jack Russell die met geen mogelijkheid alleen thuis kan zijn en heel panisch kan reageren, vindt het helemaal fantastisch! En het geeft zo'n rust om op je werk te zitten en te weten dat je hond goed ondergebracht is en de aandacht krijgt die hij verdient! Hond blij wij blij!
Karin PijlBazin van Klok
Lees verder
Onze miniatuur bull terriër Klok komt sinds ze een paar maanden oud was één tot twee keer per week bij Active Dog Care. En ze vindt het fantastisch! Altijd dolenthousiast om er weer te zijn en onderweg al piepend van genot dat we er weer heen gaan. Dankzij Active Dog Care heeft ze geleerd hoe ze met andere honden om moet gaan. Ook kan ze hier uitstekend haar tomeloze energie kwijt. De mensen die er werken zijn stuk voor stuk geweldig en zeer kundig. Ik kan Active Dog Care van harte aanbevelen. Na een dagje Active Dog Care heb ik geen kind meer aan haar, en dat is ook wel eens fijn.
Marjolein PostmaBazin van Hera
Lees verder
Hera kwispelt al als ze er bijna is en stormt naar binnen. Lekker spelen met hondenvriendjes en 's avonds totaal gesloopt erover dromen. Ze vindt het heerlijk en wij daarom ook!
Vorige
Volgende

Per 1 januari 2019 geldt voor nieuwe klanten het volgende protocol:

Nieuwe honden worden pas aangenomen ná een intakegesprek en 2 introductiedagen. Wij kiezen voor een strikter aannamebeleid, omdat een goed functionerende roedel in het belang is van alle aanwezige honden.

Intake & introductie

De intakegesprekken en introductiedagen zijn alleen op afspraak (mits er ruimte is). Tijdens de introductie wordt uw hond individueel begeleid:
 • we leren uw hond te wennen aan de roedel
 • uw hond krijgt benchtraining
 • we leren uw hond op zijn naam bij ons te komen
 • we leren uw hond te wachten voor het hekje
 • we leren uw hond dat hij alleen op ons teken de roedel in mag

Voor de introductie- of proefdagen hanteren we in MyCare een aparte categorie.

 

Boeken via MyCare

Voor de normale dagopvang hanteren we twee categorieën:

 • Categorie A – honden tot 9 maanden
 • Categorie B – honden vanaf 9 maanden
 
Tijdens de dagopvang kunt u via MyCare ook extra services inboeken:
 • Categorie C – Opvoedservice
 • Categorie D – Fitness

LET OP: u kunt uw inschrijving in MyCare pas definitief maken, nádat u samen met uw hond een intake heeft gehad met een medewerker van Active Dog Care. Als de intake goed verlopen is zal Active Dog Care proberen om uw inschrijving binnen 24 uren te activeren. Pas als u aan alle voorwaarden heeft voldaan (zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden) kunt u afspraken inplannen voor uw hond.

Met het online registreren gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden van Active Dog Care en hoeft u hiervoor geen aparte verklaring te ondertekenen.