Vooraf via MyCare reserveren is vereist

Intakes worden op afspraak ingepland op woensdag of vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur

OPENINGSTIJDEN voor klanten:
Maandag t/m vrijdag
07.00 – 18.00 uur

 Brengen: tussen 07.00 en 9.00 uur
Halen: tussen 16.00 en 18.00 uur
Uitzonderingen: in overleg

Introductie: woensdag & vrijdag
Fitness:
woensdag & vrijdag
Opvoedservice: woensdag

Claudia WeisBazin van Nala
Lees verder
Zijn super, super blij met de opvang. Nala gaat er nu iets meer dan 2 maanden heen en vind het zó leuk. Kwispelend 's ochtends en piepen en heen en weer rennen.. want madame heeft precies door wanneer we die kant op gaan!
Greta SpiekerBazin van Dax
Lees verder
Ben heel erg blij dat Dax hier zo goed zijn plek heeft gevonden! Een super fijne plek om je hond met een vertrouwd gevoel achter te laten. Hond blij, baas blij.
Jack van BeilenBaas van
Lees verder
De hond is altijd blij als ze naar de opvang gaat. Alle honden kunnen hier heerlijk spelen en rennen, ze leren hoe ze zich moeten gedragen in een roedel en ze kunnen alle energie kwijt. Wij hoeven ons tijdens het werk geen zorgen te maken over onze hond met betrekking tot uitgaan, eten en geblaf. De hondenopvang is een uitkomst! De begeleiding is fantastisch, geven ons tips en adviezen en helpen bij vragen. Ook bieden ze een groot aantal cursussen aan voor hondenbezitters.
Iris van HouwelingenBazin van
Lees verder
Recent met de pup begonnen bij ADC voor opvang en scholing, en nu al zeer positief over. Personeel is uiterst begaan met de dieren en koppelt met filmpjes terug wat de pup heeft geleerd tijdens de introductiecursus voor opvang. Hij had het zo naar zijn zin gehad dat ie liever wilde blijven! Cursussen zijn divers voor alle niveaus en in kleine groepjes, waarbij telkens aandacht is voor elk uniek hond-baas koppeltje. Daarnaast heeft ADC voor mij een onverwacht probleem zeer klantvriendelijk opgelost. Hier blijf ik graag naartoe gaan!
Carmen RademakerBazin van Zuka
Lees verder
Zuka, mijn Jack Russell die met geen mogelijkheid alleen thuis kan zijn en heel panisch kan reageren, vindt het helemaal fantastisch! En het geeft zo'n rust om op je werk te zitten en te weten dat je hond goed ondergebracht is en de aandacht krijgt die hij verdient! Hond blij wij blij!
Karin PijlBazin van Klok
Lees verder
Onze miniatuur bull terriër Klok komt sinds ze een paar maanden oud was één tot twee keer per week bij Active Dog Care. En ze vindt het fantastisch! Altijd dolenthousiast om er weer te zijn en onderweg al piepend van genot dat we er weer heen gaan. Dankzij Active Dog Care heeft ze geleerd hoe ze met andere honden om moet gaan. Ook kan ze hier uitstekend haar tomeloze energie kwijt. De mensen die er werken zijn stuk voor stuk geweldig en zeer kundig. Ik kan Active Dog Care van harte aanbevelen. Na een dagje Active Dog Care heb ik geen kind meer aan haar, en dat is ook wel eens fijn.
Marjolein PostmaBazin van Hera
Lees verder
Hera kwispelt al als ze er bijna is en stormt naar binnen. Lekker spelen met hondenvriendjes en 's avonds totaal gesloopt erover dromen. Ze vindt het heerlijk en wij daarom ook!
Previous
Next